Over ons

Drie generaties bouwervaring !

Het was Cyriel De Brabant die in 1931 de eerste steen legt van de onderneming. Hij vestigde zich als aannemer van bouwwerken in Markegem. Cyriel was vooral actief in woningen en vlasschuren, maar ook in onderhoudswerken voor bedrijven.

Omstreeks 1955 worden de zonen Daniël en Andre De Brabant opgenomen in het bedrijf van hun vader Cyriel, die het bedrijf aan hen overliet in 1964.

De onderneming werd verder uitgebouwd en specialiseerde zich vooral in de grotere projecten in de industrie en in appartementen aan onze kust. In 1972 werd een immobiliënmaatschappij opgericht ter verwezenlijking van de eigen vastgoedprojecten zoals woningen, appartementen.

Eind 1995 kwam de derde generatie aan het roer, met Lieven De Brabant. De activiteiten worden verder uitgebouwd onder een holdingstructuur, nl. NV Debra-Invest. Lieven richtte in 1996 een eigen prefabafdeling op en in 2002 nam hij zijn intrek in de nieuwe burelen in de Brugstraat te Oeselgem. Hij startte eveneens een eigen veiligheidssysteem op conform de VCA** en een studiedienst met ervaren projectleiders die de architecten en bouwheren op hun wenken bedienen.

Lieven De Brabant is terecht fier op reeds 3 generaties bouwervaring, waar kwaliteit, service en de beste prijs steeds belangrijk zijn.

Neem contact met ons op !